Är det en hundvalp vi har fått?

För drygt en månad sedan när Viggo började gå riktigt bra så började saker och ting försvinna i vårt hus. Det senaste nu är att skorna försvinner. Igår hittade jag en av mina sommartofflar i tvättstugan, undangömd och sönderbiten i en hörna. Har vi fått en hund?

Storebrors rum hör fortfarande till favoriterna men han har endast lov att vara där inne när storebror är med och det tycker jag är helt ok. Toalettdörrarna får man inte glömma att stänga, då har vi både leksaker och Viggo i toalettstolen.

För tillfället är dagarna med en vaken Viggo bara en jakt, han är överallt och drar och sliter i allt. Att klättra är jättekul. Han vet nu hur man kommer upp på skrivbord mm. Storebror var precis som Viggo fast han gick när han var 9 1/2 månad,  då började jakten lite tidigare.

Viggo visar redan "lillebror" tendenser, slänga sig i golvet, tjuta och sura långa stunder bara för att just han inte får göra precis som han vill. Tur är att när han sedan slutar sura, är god och glad mot allt och alla.

Nu har kylan åter kommit på besök. Sitter just nu och fryser om tårna, det tar lite tid att värma upp vårt hus, inget som sköts av sig själv. Nästa projekt, byta värmesystem från vattenburen elvärme till en luft/vatten. Synd att det ska vara så dyrt men det ska löna sig i längden samtidigt somman får en stor värdeökning på huset.

Storebror ska ha kompis med hem från dagis idag. Det är ju toppen att leka som storebror säger.

Dagens: De korta orden ja och nej borde fodra mest eftertanke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback