Idag är det ingen vanlig dag för det är Viggos födelsedag...

(tagit från Lotta på Bråkmakargatan,självklart bytt ut namnet)

TACK till alla er som skickat kort, ringt och SMS;at till vår lille kille idag. Han är nog inte själv så medveten om att det är en stor dag idag. Just nu sover han ute i sin vagn.  Han har pratat med mormor i telefon idag, det blev inte så mycket sagt men dock ett Haiej, eee, huuu!

I morse fick vi sjunga för Viggo, storebror tog ton och överlämnade sedan paketen. Vi hade lagt dem i en fin påse istället för att slå in dem. Lika bra gick det om inte bättre. I påsen fanns det massor med bilar och traktorer som passar bra att ha ute i trädgården. Gungan är redan upphängd där ute. Den present som fick bäst betyg var fotbollen, han reagerade direkt och han nu hela morgonen sprungit omkring och sparkat på bollen. Passa på medan nu kan för när storebror kommer hem från dagis då få du hålla hårt i bollen. När sedan vällingflaskan presenterades flög alla presenterna i golvet. Han la sig tillrätta på mammas kudde och bara njöt.Gott!

Själv har jag nu på morgonen fixat och donat i trädgården. Vi ska snart lägga 50 kvm ny gräsmatta där det tidigare har varit trädgårdsland. Vi vill ha så mycket gräs som möjligt.

Nu måste jag ut och fortsätta med något....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback