Killen på cykeln

Min mage är något bättre men inte helt återställd. Hoppas på tillfriskning under dagen. Denna dag bjuder på buss till Brantevik och sedan fotboll men börjar det regna eller om magen inte blir bättre så stannar jag och barnen hemma.

Var lördag och söndagmorgon kommer det en kille i 11-års åldern cyklande i vårt kvarter. Han säljer Kvällsposten med bilaga. Han cyklar här oavsett väder och kommer alltid kring 8-tiden. Mannen begav sig ut för att stoppa honom och berätta för honom att vi önskade få köpa tidningen varje lördag och söndagmorgon. Killen blev jätteglad och vi som ändå köper tidningen i mataffären kan ju lika bra gynna en kille i 11-årsåldern med hög arbetsmoral=) Vi ska betala honom i förskott, då lägger han tidningen i lådan om det skulle vara så att vi får sova länge någon morgon.

Mina föräldrar var på 50-års uppvaktning igår och vid klockslaget 16.30 stiger en man in i rummet, sätter på musik och börjar ta av sig kläderna och dansa. Detta var en av presenterna från födelsedagsgrisens son. Tydligen uppskattades det även om min mamma hade varit något tveksam i början.

Nästa helg kommer vår gräsmatta och vår vän snickaren ska snickra ett soldäck på vår uteplats. Hoppas på fint väder så att allt går att genomföra. Oavsett väder så måste gräsmattan rotas, vi måste nästan börja förbereda för den idag.

Jag är på jakt efter ett gammalt symaskinsbord, någon som  vet några bra loppisar som ska äga rum i närheten?

Dagens: Varför är det intressantare att tjuvlyssna än att lyssna?


Kommentarer
Postat av: Anna

Håller verkligen tummarna för ditt tillfrisknande under dagen. Magen är verkligen kroppens nav och egentliga hjärta. Funkar inte den, så är det mycket annat som tillfälligt lägger av också.

Kram från söder!

Postat av: Rebecca

Hoppas att du mår bra och att ni hade en bra dag i Brantevik. Vem vann?

Du MÅSTE varva ner och tänka lite på magen. Ta lite Losec!!!!

2007-04-22 @ 16:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback