Ordbajs!

Många gånger när man skriver en inlämning till skolan känns det som om jag skriver på det sättet som jag vet att lärarna vill att jag ska skriva. Man ska skriva akademiskt korrekt! Just nu skriver jag på en utvärdering, delmoment 2 i distanskursen Barn och ungdomars socialisation och lärande. Visst ska man kunna skriva korrekt och riktigt och slänga sig med ord man sällan använder, just därför är det skönt att ha denna blogg att gå till och skriva ut precis det jag just då tycker, tänker och känner.

Imorgon bär det iväg, mot Malmö för att hitta brudklänning och tärnklänning. Den andra tärnan är min 21-åriga kusin som är VÄLDIGT modemedveten. Själv är jag 30 år, har inte alltid riktigt tid att sminka mig eller att klä upp mig varje dag, en kropp som har burit 2 barn och jag är fortfarande 5 kilo från målvikten innan jag blev gravid med Viggo. Nu kan jag inte längre skylla på att jag precis har fått barn för Viggo är nu 1 år. När jag väntade storebror gick jag upp 25 kg, denna gång 20 kg. Jag gick ner till normalvikt igen mellan barnen och jag vet att det tar lite tid för mig. Det är inte lönt att banta utan äta så bra man kan och motionera. Det funkade sist och det ska funka nu också.

I vilket fall som helst ska det bli trevligt att åka till stan och titta på klänningar. Hoppas att vi nu hittar något riktigt bra som passar alla, det vet jag att vi gör. Brudklänningen är viktigast och det ska bli kul att se när den blivande bruden provar sig fram.

Dagens: Att vara tacksam och inte visa det, är som att slå in en present och aldrig överlämna den.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken lyxig dag, att frossa i "bröllopsgrädde" utan barn i storstaden, slippa vara stirrig (gift är du ju redan) och njuta i vänners närvaro. I tanken fikar jag redan på ett café, pratar skit och skrattar åt marängklänningar. Ja, om jag hade varit du förstås! :o)

Postat av: Susanne

hihi, nu förstår jag nog vem som ska gifta sig!! Trevligt med bröllop :-) Hoppas ni får en trevlig fredagskväll på Soft, mycket bra ställe!!!
Kraam

2007-04-20 @ 20:19:58
URL: http://vinterprinsessan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback