Fortsättning!

Lunchen avklarad och han den lille sover.  När han vaknar igen så ska vi åka iväg och handla. Vi kör med veckohandling, skriver matsedel måndag till fredag sedan handlar efter den. Slipper tänka på vad man ska äta varje dag och sedan köra och handla. Blir säkert lite billigare också.

Har framkallat foto på han den lille. Dessa foto ska sedan omvandlas till inbjudningskort. Den 11/4 fyller han 1 år och kalaset blir av den 14/4. Blir middag och tårta med släkten. Naturligtvis har mannens fotbollslag premiär denna lördag så det blir till att fixa det mesta själv ,men det brukar ordna sig.

Betalade som sagt räkningarna idag. När jag sedan gick ut för att hämta posten låg där nya räkningar till nästa månad. Alltid lika kul!

Veckan blir hektisk, som alltid. Tisdag och torsdag ska jag in till högskolan, barnen ska vara hos mormor och morfar eftersom mannen är bortrest tisdag till onsdag och  på torsdag vill han gärna träna lite fotboll. Fredag är det födelsedagskalas för min pappa, trevligt! På lördag är det "Spansk afton" hos lillebror och sambo. Söndag, då vill vi åka in till Hem och villamässan i Malmö. Kul med saker att göra bara man får varva det med lite vila också.

Min egen träning har kommit lite i skymundan. Från att ha tränat ca 6 dagar i veckan till att ha lite uppehåll för graviditeter till att nu inte hinna träna så mycket. Brukar vara ute och gå i rask takt 1h timmer om dagen men detta väder inbjuder inte till detta. Ska försöka att träna lite spinning på morgonen när mannen inte behöver köra iväg så tidigt. Träning är ett måste, man mår bättre, ingen huvudvärk och känner sig allmänt piggare och fräschare.


Måste hitta nya kläder till 30-års festen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback