Spanien...here we come!

Helt riktigt det var Spanien-tema den 3/3. Trevligt! Hade varit skönt att verkligen åka till landet Spanien också, fast de har säkert också snö.

Vi har nyss, i sportlovets anda, gjort gipsfigurer, eller tipsfigurer som 4-åringen envisas med att säga. Ska bli kul att se reslutatet om några timmar. Imorgon blir det målning av dessa gipsfigurer om allt går som det ska.

Till lunch blev det grillade revben och pitabröd fyllda med ost och skinka och sedan in i ugnen. Gott och lättlagat! Revbenen hade jag inte tillagat själv utan de var inköpta i mataffären. Mycket goda!

Hittade en rolig blogg, saffransrök heter den. Prova på!

Ikväll har mannen ingen träning och vi ska alla vara hemma. Sugna på någon smarrig middag så det blir, kycklingfile med paprikasås och klyftpotatis. Är vi riktigt snälla kan det kanske bli ett litet glas vin också.

Badet med dagis imorgon blev inställt, fröknarna ville inte köra bil i detta väder med de barn som inte har föräldrarna med. Klokt! Det blir fler badtillfällen.

Målade 4-åringen med ansiktsfärg, han skulle se ut som Super Mario Bros men oj vad besviken han blev. Blev inte riktigt som han tänkt. För att inte göra mig ledsen sa han att det var fint mamma men jag är nog lite allergiiskt mot färgen. Vi får ta bort den!=)

Gipsa på, jättekul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback