Öländsk midsommar

Vi for till Öland vid 10-tiden i fredags förmiddag. Regnade gjorde det här hemma och även på Öland, dock klarnade det upp något framåt kvällen. All midsommarmat var nerpackad och när vi kom till stugan väntade mina föräldrar där.

Lite små tilltugg serverades innan den stora midsommarbuffén dukades fram. Vi åt ute fastän det regnade, vi satt under tak och alla höll värmen bra. Jordgubbarna med grädden fick vi äta inomhus. När sedan Storebror såg att det hade slutat regna var det bara att lunka iväg ner till havet och lekplatsen för gissa om Storebror hade spring i benen.

När vi vaknade lördagmorgon sken solen och vi kunde äta en god frukost utomhus. Efter frukosten packade vi in vår lilla familj i bilen och åkte till Solliden och Borgholm. Trevlig lite tur i Kungens trädgård samt en "titta på hus" tur i Borgholm. Mycket fina hus!

Åter i stugan gick Mannen, pappa och barnen ner och badade. Mamma och jag åkte till ICA för att inhandla inför kvällens grillning. All matlagning stod sedan Mannen för, kock som han är. Solen sken och vi hade sedan en underbar kväll med god mat och god dryck samt den obligatoriska turen ner till lekplatsen.

Idag packade vi undan lite sen gick vi alla ner till minigolfbanan. Något som alla kan vara med på, oavsett ålder, jätteroligt!  Sedan slöt Bror P och Sambo S upp, de hade firat midsommar i Kalmar/Borgholm ( midsommarfest på Strand i Borgholm). Vi åt en mycket god lunch på PÅ KAJ 4 i Färjestaden (pappa bjöd), efter lunch åkte vi hem. Mina föräldrar stannar veckan ut.

Tack till mamma och pappa för den väldigt mysiga och trevliga midsommaren.

Vi brukar fira midsommar med alla våra "goa" vänner men eftersom vi är de enda som har fått barn så kan det ibland vara lite lugnare att åka iväg över denna helg.

Fler barn i gänget är på väg.......Tack för det säger vi! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback