Plaskande och lekande

När vi igår åter befann oss på badet så kändes det som om det var igår Storebror gick på plask och lek när det i själva verket var ett helt år sedan. Skillanden var att Storebror fanns sig i allt som fröknarna sa till honom och han var i vattnet hela lektionen samt att jag inte satt och ammade Viggo hela tiden utan nu satt han något frustrerad i sin vagn och vill inget annat än att dyka ner i vattnet.

Idag har jag bakat Majas salladsbröd, goda vetebullar med lite wienersmak. Lätta att baka men tiden är nästan för lång. En timmes jäsning som deg och sedan en timmes jäsning som bullar.

Snart ska vi bege oss till dagens plask och lek lektion, men innan dess ska vi hinna med en liten stunds vila för att krafterna ska räcka ända tills kvällen.

Igår blev jag vittne till ett grannbråk utan dess like, inget slagsmål uppstod tack och lov men det var nog inte långt ifrån. Det var någon som fick nog av vår "knäppa" granne och sa till honom. Tur att man inte behöver bevittna sådant varje dag.

Imorgon är det Elton John som gäller för att sedan stå med huvudet i grytorna hela torsdagen.  Nu håller vi tummarna för att midsommarvädret blir kalas.


186449-196

Majas salladsbröd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback