Blir han utskälld?

Mannen ringde för någon timme sedan. Han och kollegorna skulle laga mat tillsammans med TV-kocken Melker, han har nog varit med i Let´s Dance också. Det enda jag minns av denna kock var när han i TV4 skulle lära värdelösa kockar att laga mat.  Han skällde och hade sig, vi får väl se om mannen får någon skäll ikväll.

Barnen och jag har ätit stuvade makaroner och falukorv till middag. Gott, kanske inte det nyttigaste målet men vi ville att det skulle gå snabbt. Denna dag har från lunch spenderats tillsammans med min kusin och hennes 2 barn. Vi har ätit lunch, (tortellini, parmesanost, grönsaker och lite vitlöksdressing) och druckit lite te. Dagen har spenderats utomhus, känns nästan som om solens strålar har träffat mig i ansiktet. När vi gick ifrån min kusin så gick vi en skön promenad på 1 h. Storebror cyklade duktigt hela tiden och han den lille tog en liten lur i vagnen. En härlig kväll!

Nu är båda barnen badade,tänderna är borstade och än så länge leker de fint på han den lilles rum. Snart är det dags för saga och sedan sängen. Själv ska jag börja läsa min bok; Introduktion till socialpsykologin av Bosse Angelöw och Thom Jonsson.  Vi får väl se hur denna bok är.

För er som inte har läste Camilla Läckbergs böcker så kan jag rekommendera dessa. Snart släpps hennes nyskrivna bok Tyskungen. Ska bli spännande! Tror det eller ej men Läckberg har också en blogg
http://lackberg.blogspot.com/

Jag vill även tipsa om två andra bloggar som jag gillar och besöker varje dag, http://www.lisabogren.se/recept/ samt
http://lillasysteryster.blogspot.com/

Vill ni läsa en speciell och bra blogg kan jag rekommendera http://blogg.aftonbladet.se/7148/

Ha en skön kväll och missa inte Cityakuten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback