Den är kvar!

Trots stormen inatt så står vår fina häck snyggt kvart. Skönt! Hade inte varit kul och sprungit runt och jagat plantor i kvarteret nu på morgonen.

Vi har nyss vaknat hela familjen, eller rättare sagt delar av familjen. Mannen gick upp klockan 06 och vi andra låg kvar några timmar till. Idag ska jag läsa ut en bok, skriva läslogg på den, samla info till ett projektarbete, åka till biblioteket med barnen, handla och laga lite mat. Skönt att ha att göra. Ibland är det skönt att inte göra så mycket utan bara umgås men de flesta dagar är det bra att ha lite på agendan så man kommer igång riktigt.

Nästa vecka åker mannen till Österrike med jobbet så snart börjar väl de förberedande drömmarna om mördare och tjuvar. Huuu!!!

Idag ser vädret ut att bli fint men det kommer säkert att blåsa rejält även idag. Storebror hade önskemål om att cykla en runda idag så det får vi göra. Han älskar att vara ute och tur är väl det när han är på en förskola med uteverksamhet=)

I lördags hade storebror en heldag tillsammans med en kompis i Ystad. Tanken var att kompisen skulle komma hit och leka några timma under förmiddagen men sedan ringde hans pappa och frågade om storebror ville följa med dem till Lekpalatset i Ystad ( ett ställe som passar väldigt bra till barn med massor av myror i benen). Storebror var först lite tveksam att åka utan mamma och pappa men sen var det inga problem, han ville så gärna. De besökte även Mc Donalds och när de sedan kom för att lämna honom ville killarna leka en stund till så det gjorde de.

På lördagkvällen kom min kusin med sambo och 2 barn hit. Vi åt gott och umgicks, trevligt! Hennes sambo pratade om att han skulle börja ett nytt liv och spinna på morgonen innan jobbet...=)

Nu ska jag göra havregrynsgröt till mig och storebror

Förresten, vi har fått BREDBAND, det går så snabbt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback