Sista minutern...

på denna dagen!

Sitter här nu i ett upptänt sovrum. Stackars mannen får försöka sova med mitt knapprande på tangetbordet. Barnen sover, än så länge. Viggo vaknar oftast kring dessa timmarna och får då komma in och ligga hos mamma och pappa.

Ikväll har jag skrivit fyra sidor teoribakgrund på min handlingsplan. Sedan avslutade jag  min distanskurs med att ge respon på, en i mina ögon, urkass rapport. Men jag var ändå ganska snäll i det jag skrev ( läs nedan)

Du har i dina citat tagit ut intressanta delar från boken samt på ett lättförståligt sätt delgett mig som läsare dina egna tankar och åsikter.

Jag förstår genom att läsa din text att den handlar om barn och ungas socialisation och lärande, precis som kursen heter. Dock saknar jag en rubrik som på ett enkelt sätt knyter samman det du vill föra fram med din rapport.

Rapporten hade varit lättare att läsa om citaten inte hade varit så långa och dina egna reflektioner och tankar hade haft mer plats samt om du skrivit samman det som en text men ändå hänvisat till de böcker du använt och sidor du citerat från.

Jag gillade speciellt avsnittet om "basfärdigheter" om vad som är nödvändigt för oss i västvärlden att lära sig inte behöver vara nödvändigt för att andra att lära sig. I din avslutande reflektion har du på ett bra och insiktfullt sätt beskrivit dina känslor och åsikter om världens barn och vilket ansvar vi som medmännsikor har. Bra skrivet!

Efter mitt responsinlägg blev det en A4 sida med kursutvärdering...phuu, nu har jag suttit här sedan 19.00 och är nu så trött i huvud och axlar...mitt sommarlov, mitt sommarlov!!!

Vet inte när jag tittade på TV senast eller när jag bara la mig i soffan för att inte göra någonting, tro mig efter den 31/5 ska jag faktiskt tillåta mig själv att se en film och kanske bara lägga mig ner och ha samvete till att göra ingenting.

Zzzzzzzzzzzzzzz Zzzzzzzzzzzzzzzzz!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Låter som att sommarlovet är dig väl unnat!!! Är grymt imponerad av hur mycket du lyckas ro i land, på samma gång :-) Kämpa på, sommaren är NÄRA. kraam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback